Dárky na poslední chvíli – co pro sportovce či dietáře?

 

Chytré hodinky

V poslední době patří chytré hodinky a fitness náramky mezi čím dál oblíbenější. Mají spoustu zajímavých i nepostradatelných funkcí, které ocení i mnozí sportovci či ti, kteří se snaží cvičit kvůli své kondici. Tyto náramky a hodinky jim dokáží sdělit spoustu důležitých informací o jejich těle i výkonu – stopky jsou tím nejmenším, čím disponují. Dokážou měřit tep, tlak, kvalitu spánku a tak dále. Ale mají mnoho dalších chytrých funkcí, podobně jako smartphony.

 

Permanentka

Žádného zavilého sportovce a milovníka posiloven neurazí permanentka do posilovny. Naopak, bude z ní nadšený, protože mu ušetří několik set či tisíc korun. Ideální je ovšem předem nenápadně zjistit, jestli dotyčný již permanentku nevlastní, případně mu ji pořídit do fitka, které má v dosahu a nemusí do něj hodinu dojíždět.

 

Kurz

Kromě solitérních sportů se dá hubnout, cvičit a zlepšovat si kondici na různých specializovaných kurzech. I takový můžete někomu k Vánocům darovat. Může jít o kurz jógy, tance, meditace, bojových umění a tak dále. Možností je spousta, stačí jen zjistit, o co by měl dotyčný zájem a nenutit ho dělat box, když má k bojovým sportům odjakživa odpor. A nebo darujte poukaz na masáž, ta taky určitě potěší.

 

Zázračné elixíry a doplňky

Všichni se denně dočítáme o tom, že zázračné koktejly pro hubnutí nejsou zase tak zázračné a samy o sobě nám kýženou váhu nezajistí. Ale možná máte ve svém okolí někoho, kdo jim přesto věří a nedá na ně dopustit. Tak proč mu neudělat radost a nějaký mu k Vánocům nedat? Případně zajděte do lékárny pro nějaký doplněk stravy či vitaminy. Milovníci posilování zase ocení proteiny. A když už nevíte coby, kupte klidně i osobní váhu, ale nemusí jít jen o tu obyčejnou, dnes mají váhy i spoustu chytrých funkcí.