Zumbou se protančíte k lepší postavě

Máte chuť se odreagovat od všedních starostí, zkusit něco nového, a ještě získat skvělou postavu? Pak zkuste zumbu. Tohle taneční cvičení vás dostane. Vezměte s sebou klidně i kamarádku a vyrazte za zábavou a kvalitním cvičením. Vaše postava se díky zumbě brzy promění k lepšímu.

Co je zumba?

Zumba je vlastně taneční program s prvky fitness. Taková směsice všeho. Ale jistě si vás dostane tak jako miliony lidí po celém světě. Její objevitel na tento styl přišel zcela náhodou, když cestou na svou hodinu aerobiku zapomněl cédéčko s hudbou. A tak použil hudbu, kterou poslouchal v autě a začal improvizovat. Jeho svěřenkyním se to tolik líbilo, že vznikl nový druh cvičení. A postupně si ho oblíbili snad všichni, co ho vyzkoušeli.

Čtěte také: Aerobiků je víc druhů, vyberte si ten správný

Zumba vás nabije energií

Na hodinách zumby se hlavně skvěle pobavíte. Nemusíte se obávat, že při cvičení vypadáte špatně – všechno se na těchto hodinách bere s humorem. Celou hodinu tak – i když cvičíte, zažijete spoustu srandy a možná i díky tomu se zbavíte strachu a obav z pohybu mezi skupinou lidí. V tělocvičně kromě přebytečných kalorií necháte také veškerý stres a budete odcházet nabití pozitivní energií a novými zážitky, které jinde nezažijete.

Čtěte také: Nový druh cvičení: pole dance

Jak probíhá hodina zumby

Při hodině se využívá přerušovaný trénink. To znamená, že se postupně kombinuje rychlá hudba s pomalou a tomu jsou přizpůsobeny i cviky. Takže cvičení je vhodné i pro ženy s plnější postavou. Navíc máte možnost si v mezičase také odpočinout. A to už zní zajímavě i pro lidi, kteří nehledají velmi intenzivní cvičení. U zumbs se jako u zajímavého tanečního cvičení zbavíte s úsměvem všech přebytečných kil, a to s lehkostí. Na každou další hodinu se díky dobré náladě na těchto hodinách budete těšit víc a víc.  

Dejte šanci zumbě a těšte se na cvičení, které jste ještě nezažili. Odejdete s úsměvem od ucha k uchu a krásnou postavou k tomu.

Čtěte také: Co je cvičení jménem Bosu?