Na rotopedu snadno vyšlapete stres, a to i v pohodlí domova

Že se jízdou na kole dobře hubne, je zřejmé. Navíc šlapání na kole nezatěžuje klouby a není tolik náročné jako jiné sporty. Navíc jde o docela příjemný způsob, jak zhubnout a zformovat postavu. Ale když je venku škaredé počasí a na kole se vyjet nedá, může být váš plán ohrožen. Zašlapejte si v pohodlí domova kdykoliv vás jen napadne. Pořiďte si domů rotoped. 

Sledujte svůj oblíbený seriál a přitom hubněte

Shazování kil na rotopedu má spousty výhod. Ženy jistě ocení, že mohou šlapat, hubnout, zpevňovat problémové partie, a přitom jim neuteče ani jejich oblíbený seriál v televizi. Můžete poslouchat hudbu nebo sledovat televizi a šlapání vám půjde hned lépe. Když budete zakoukaná do televize ani si neuvědomíte, že šlapete už celou hodinu – a vaše krásné křivky jsou na dohled. A to je obrovská výhoda hlavně pro ty z nás, které se musejí do každého pohybu navíc dlouho přemlouvat a do posilovny se nám nechce.

Čtěte také: Posilovat doma a bez činek? S váhou vlastního těla rozhodně ano

Skvělý relax i rehabilitace s bonusem

Na rotopedu se dá skvěle i rehabilitovat. Jste-li po úrazu, jistě doma rotoped také oceníte. Navíc takové šlapání může být i skvělý oddech, při kterém budete hubnout. Není to nijak zvlášť náročné, ovšem je velmi efektivní. Skvělá kombinace pro začátek hubnutí. Vystavte v létě své perfektní křivky a vyjezděte si je právě na rotopedu. Jízda má výborný vliv i na váš kardiovaskulární systém, sladíte si také tepovou frekvenci a nebudete po skončení jízdy lapat po dechu.

Čtěte také: Při jízdě na kole také posilujete

Pohyb pro každého

Ať už mladí nebo starší, na rotopedu může řádit zkrátka každý bez rozdílu věku. Postavte si ho i vy do svého pokoje a střídat se na něm můžete celá rodina. Kromě toho můžete cvičit po celý rok bez ohledu na to, jaké je venku aktuálně počasí. Mnohým lidem se právě doma cvičí stejně nejlépe. Pokud je to i váš případ, rotoped je volbou přesně pro vás.

Čtěte také: Jak se dá zhubnout bez sportování