Bramborový salát s ředkvičkami

Co potřebujeme?

  • 3-4 větší brambory
  • 1 svazek ředkviček
  • 1 jarní cibulka
  • 1 cottage

Jak na to?

Tušíte správně, na tomto receptu není nic složitého. Právě pro jeho snadnost a rychlost přípravy ho máme tak rádi.

Brambory a necháme uvařit v osolené vodě. Mezitím očistíme ředkvičky i cibulku a obojí nakrájíme na tenké plátky/kolečka.

Jakmile jsou brambory uvařené, oloupeme z nich slupku a nakrájíme je na plátky. Můžeme rozkrojit na poloviny. Poté už jen smícháme s cibulkou a ředkvičkami a přidáme cottage. Aby ředkvičky ztratily na ostrosti, necháme pak salát alespoň několik hodin odležet v chladu. CHutě se za tu dobu dobře spojí a studený salát vás příjemně osvěží.

Podáváme jako přílohu k masovým pokrmům, steakům, přírodním řízkům nebo si bramborový salát můžeme vychutnat jen tak, samotný.

Dobrou chuť!


Nezapomeňte se podívat i na ostatní naše dietní recepty.