Trápí vás povánoční kila? Zbavte se jich jednoduše a efektivně – a to klidně doma

V dnešní době již není nic složitého, a hlavně nedostupného vybudovat si doma své malé soukromé fitness.  Na trhu je v poslední době víc a víc miniaturních a dokonale skladných pomůcek, které vám jednoduše nebudou překážet, a vy je budete moci použít, kdykoli si zamanete. Další výhodou dnešní technologické doby je množství aplikací, které vám se cvičením pomohou.

 

Jóga a pilates

Kdo dnes necvičí alespoň jedno z těchto cvičení, jako by ani nebyl. Tyhle praktiky jsou totiž nejvhodnější pro domácí účely. V případě, že vám již bude pouze podložka málo, můžete si zakoupit speciální stroj, který bezpečně dokáže protáhnout každý sval ve vašem těle. Má tvar jednolůžkové postele a jmenuje se reformer.

 

Jak je důležité kardio?

V rámci posilování byste měli vždy spojit anaerobní neboli posilovací a aerobní neboli kardio trénink. Proto jsou stále v oblibě domácí běžecké pásy, eliptické trenažéry či rotopedy, které vám mohou změřit i úbytek kalorií či tepovou frekvenci.

 

Buďte in s appkami

Dnes je již samozřejmě moderní si všechny vaše dosažené výsledky archivovat. Nemusíte už ale vše složitě zapisovat do diáře, vaše výsledky budou archivovány v různých online komunitách či aplikacích. Oblíbené jsou také SmartWatch neboli chytré hodinky, které vás dokáží ohlídat někdy i lépe než ten nejzkušenější trenér.

 

Nejoblíbenější cvičební aplikace:

 

  • Sworkit

Již základní verze této aplikace nabízí přes 160 cviků ve 4 kategoriích. Její Lite verze je dostupná pro iOS i Android.

  • 30 Days Fitness Challenge

Tahle appka vás rozhodně vyhecuje! Zvolte si oblast, kterou chcete cvičit či posilovat a pak už jen překonávejte sami sebe po dobu 30-ti dnů.

  • Seven

7 minut denně, 7 dní v týdnu, 7 měsíců v kuse. K tomuto cvičení vám postačí pouze židle, zeď, tělo – a hlavně minimálně 7 galonů sebezapření!

 

 Tak směle do toho - zařiďte si doma pro sebe fitko, které bude otevřeno nonstop!