Špatné spodní prádlo může být prokletí

 

Tanga, push-up podprsenky, slipy, těsné miniaturní kalhotky a tak dále. To vše na nás působí velmi rajcovně a při nákupech i oblékání tomu mnohdy dáváme přednost. Žena chce být pro svůj protějšek přitažlivá, muži to uvítají, a tak jsme v začarovaném kruhu. Jenže málokdo si uvědomuje, co právě tohle prádlo může způsobit s lidským tělem. A jde hlavně o problém žen, protože muži většinou sáhnou po pohodlných, vzdušných trenýrkách a nic víc neřeši a ani řešit nemusí.

 

Ráj pro bakterie

Pokud chodíme v těsných kalkotkách či tangách nebo v nich dokonce chodíme i spát, můžeme si připadat sice lépe, ale brzy toho můžeme litovat. V takovém prádle se totiž snadno můžeme buď zapotit, nebo i jen zahřát, a to zvlášť v létě. A to nejen kvůli jeho přiléhavosti, ale i kvůli nevhodnému neprodyšnému materiálu, z něhož jsou hlavně tanga vyráběná. Kvůli tomu se na intimních partiích mohou začít množit bakterie, které dají vzniknout nepříjemné infenci, a problém je na světě. Zapařit se může ale i kůže, což pak také není moc příjemné.

A pánové si zase spaním v těsných trenýrkách nebo častým nošením slipů zahrávají se svojí plodností, protože ta je vyššími teplotami také velmi ohrožena.

 

Věčný problém podprsenek

 

Dámy mají další obtíž i s podprsenkami. Je prokázané, že jen málokterá si dokáže vybrat tu správnou, tedy dobře padnoucí. Saháme po módních kouscích, po tom, co se nám líbí, ale nevíme, jak mají správně sedět. A není to jen nepatrný detail. Špatná podprsenka může způsobovat bolesti hlavy i páteře a navíc se v ní rozhodně nebudeme cítit dobře, protože nám bude buď příliš těsná, nebo moc malá či velká, případně nám na různých místech bude něco přečuhovat či nedostačovat. Přitom stačí jen nechat si poradit vyškoleným personálem obchodu a je po potížích.