Kila navíc nejsou utrpením, když se je naučíte nosit správně

Z médií a filmů se nám sice vtírá obraz, že muži touží po štíhlých, krásných modelkách, ale v reálném světě je tomu úplně jinak. Početná skupina mužů naopak dává přednost ženám, které mají přirozené ženské tvary, tedy větší ňadra, plnější zadeček, širší boky. Tak nějak od přírody je jim vnukáváno, že taková žena bude nejspíš plodná a že s ní snadněji počnou potomka. Ale není to jen tímto instinktem, mužům se prostě přirozené ženy líbí, i když mají nějaké to kilo navíc. Ostatně, těch magazínových krásek není v normální populaci tolik, takže ty plnoštíhlejší převažují (a po porodech dál přibývá těch, které s kily navíc marně bojují). Takže dámy, proč se trápit vyšší váhou, když to mužům vlastně vyhovuje?

Změňte myšlení

Náš pocit, že jsme ošklivé, že naše tělo není hezké, že se nikomu nelíbíme a že musíme své nedokonalosti co nejpečlivěji skrývat vytahaným a volným oblečením, je mylný. Je to jen v naší hlavě. V reálu by vám spousta lidí přiznalo, že se jim takhle líbíte. Protože pokud se netrápíte dietami, nejíte z donucení úplně jinak, než jste zvyklé, tak máte i lepší náladu. Jste plnoštíhlé, ale veselé. Umíte si užívat života, rády si dopřáváte. Netrávíte život jen mezi posilovnou a zeleninou. Takže si přiznejte, že věčné pokusy o nefungující diety a zkoušení nenáviděného sportování možná pro vás nejsou to pravé ořechové. Lepší možná bude změnit své myšlení a přijmout se takové, jaké jste.

Udělejte se krásnými

Každá žena je krásná. Pokud máte pocit, že vaše proporce veškerou atraktivitu zabíjejí, tak se velmi mýlíte – jen je nutné umět se obléknout. Umět se správně nalíčit. Udělat si správný účes, který opticky ubere pár kilogramů. Volit vhodné doplňky, které odvedou pozornost od vašich nedostatků. Nemusíte se bát ani upnutějšího oblečení, jen volte vhodnější barvy. U kalhot zase sahejte po těch s vyšším pasem. Berte to zkrátka jako hru a nebojte se zkoušet, co vám bude slušet. Stačí jen hledat a ten správný styl jistě najdete.