Proč je stepper oblíbený u žen a jaký si vybrat?

Proč právě stepper

Stepper je malý fitness stroj, který doma pohodlně schováte a vytáhnete, kdykoliv jen potřebujete. Sice existuje více provedení, ale větší steppery se využívají spíše v posilovnách. Nicméně domácí mini stepper také odvede dobrou práci navíc za málo peněz. Při cvičení se můžete dívat na oblíbený pořad v televizi nebo poslouchat hudbu. Čas cvičení vám tak skvěle uběhne a do léta budete mít pevný zadeček a krásná stehna.

Čtěte také: Stres vyšlapete dobře na rotopedu, a to i z pohodlí domova

Ženy ho milují

Steppery si oblíbily především ženy – cílí totiž na jejich problematické partie. Tento stroj má simulovat chůzi do schodů ovšem s daleko menší zátěží na klouby. A chůze do schodů je pro zadeček to nejlepší, co můžete udělat. Kromě toho si velmi dobře posílíte svou fyzickou kondici, zvýšíte kapacitu plic a celkově se budete cítit skvěle. A výsledky na sebe nenechají dlouho čekat. Stačí cvičit pravidelně, alespoň dvakrát až třikrát týdně po dobu alespoň půl hodiny a můžete se těšit na své nové sexy křivky.

Čtěte také: Trápí vás tvar vašeho zadečku? Máme tipy, jak ho vytvarovat

Jaký vybrat

Steperrů je hodně. Mini steppery, které jsou pro domácí použití nejvhodnější jsou také ve dvojím provedení. Buď jen se šlapátky, nebo i s doplňujícími posilovači na ruky. Někomu se s nimi cvičí lépe, někomu zase ne. Každopádně vám pomohou intenzivněji cvičit a procvičit si také paže. Stojanové steppery bývají kvalitnější, ovšem jsou také větší a doma byste jim museli najít stálé místo. Pokud chcete ušetřit místo, bude mini stepper tou nejlepší volbou. 

 

Na stepperu se sice také nadřete - ale ne zase tolik, navíc jde i o relaxační cvičení. Díky němu zvládnete vytvarovat svou postavu i doma a ušetřit tak cenný čas.

Čtěte také: Dámy, chcete zhubnout? Řiďte se tvarem své postavy