Květák

media

České ovoce vs exotika. Co je lepší?

Jakmile nastane zimní období, tedy když se podzim přehoupne do mrazivých rán i dní, začne naše tělo fungovat jinak. Musí se vyrovnávat s nízkými teplotami, nedostatkem světla a u mnoha lidí i menším množstvím pohybu. Jak tedy zimu přečkat v kondici a čím svému tělu prospět?
media

Recept: květákové pyré

I když se snažíte vařit originálně stejně brzy dojdou recepty na přílohy. Brambory na sto způsobů nebo rýže zkrátka nejsou příliš originální. Zelenina má zase nevýhodu, že kousky uvařené nemusí každému chutnat. Dnes vám přinášíme recept, který vám pomůže udělat alespoň jednou za čas něco jiného.
media

Recept: květák v peřince

Spousta lidí zná květák jen ve formě obalené růžičky a ponořené do rozpáleného oleje. V dnešním receptu vám ukážeme, že se dá připravit i jinak a rozhodně nebudete litovat, pokud se rozhodnete jej vyzkoušet.
media

Recept na vynikající květákový salát

Váháte ještě, co si dát jako přílohu k masu? Nemusíte! Našli jsme pro vás vynikající recept na salát, který si dokonale vychutnáte. Oproti bramborovému obsahuje minimum sacharidů, ale vůbec ne minimum skvělé chuti. Skočte pro květák a jdeme ho nachystat.
media

Květák zapékaný se sýrem

Nemůžete bez masa žít? Možná vás dnešním receptem přesvědčíme, že lahodně může chutnat i naprosto bezmasé jídlo. Jakmile ochutnáte, pravděpodobně se ho nebudete moct nabažit.