Jogurt

media

Recept: orientální okurkový salát

Nebudeme vám lhát, tenhle recept je tak snadný, jako udělat si tzatiki. Ono to totiž vlastně tzatziki jsou, jen jsme do nich přidali pár ingrediencí navíc a to z nich udělalo náš nejoblíbenější salát vůbec.
media

Máte málo vápníku? Víme, jak ho doplnit

Vápník je jedním z nejdůležitějších minerálů, které naše tělo potřebuje ke správnému fungování. Bez něj bychom neměli tak pevné kosti a oslabovaly by se nám například i zuby. Ale vápník má pro naše tělo ještě mnoho dalších významů, proto se vyplatí neopomíjet ho ve své stravě.
media

Recept: Vynikající dietní fit medovník

Honí vás mlsná, ale nechcete se zbytečně cpát přeslazenými dezerty? Právě pro vás dnes máme recept na medovník. Konkrétně na jeho verzi, ke které nepotřebujete spoustu cukru a tuku na přípravu krému. Naopak doporučujeme sehnat kvalitní med, abyste si ho právě v tom vašem medovníku vychutnali.
media

Na co si dát pozor v jogurtovém nápoji

Jogurtové nápoje se těší obrovské popularitě. Spojení zdravě znějícího slova "jogurt" s osvěžujícím "nápoj" je promyšlené. Právě jogurtový nápoj zní zdravě, lehce a přínosně pro naše zdraví. Opak ale může být pravdou, když se nevěnujete alespoň chvilku jeho složení.
media

Proč výrobci přidávají škrob do jogurtu?

Znáte to - v obchodě si vybíráte jogurt, díváte se na obal, cenu, ale i na složení. A v tom vás zaujme, že v jednom bílém jogurtu škrob není a v jiném naopak zmíněn je. Složení je jasné, co to ale znamená pro vás? Je jogurt s přidaným škrobem horší než ten bez škrobu?